NEW ARRIVAL : Selena Collection made from Silky Chiffon.. Don"t miss out ! Shop Now!
Cart 0

NURSE UNIFORM

KINI MISI CHANTIK BOLEH SENYUM LEBAR..   

Rata-rata ramai yang bermasalah bila nak tempah baju uniform nurse..bukan semua tailor mampu buat uniform yang selesa dan menepati ciri-ciri yang diidamkan..

Kalau ada pun ambil masa berbulan untuk siap..
Harga pulak bukan mur mur tau...yelah bukan senang beb nak buat..xde Rm160-Rm180 tak mungkin dapat uniform cantik dan selesa...Of cos la kena cari yang selesa..kualiti zip guna yang helok..kalau seluar uniform guna zip baju kurung outcomenya esok zip rosak....

Tu bukan masalah orang lain..tapi diri saya sendiri
Solusi nya saya nak selesaikan masalah nurse di MALAYSIA ni...kini misi santik tak perlu risau ...
Semua nya tersedia dan tercantik buat kalian...

Yang murah kini cantik lagi selesa...
serendah RM 120  saja uolls..