Current Hot Selling : Fleur De Lofa collection.. Don"t miss out ! Shop Now!
Cart 0

    Like mommy like dotty!

Idola pertama anak perempuan tentulah ibu mereka... kalau ibu make up, mestilah anak nak juga!

Tapi risau kan, apelah yang dalam make up tu nak letak dekat kulit halus mulus anak nanti...

Eh! Tapi Unicorn Set by Sutrina ni mineral oil, talc, paraben and preservatives FREE!!! Bahan-bahan pun organik dan premium!


Hah! Bagus ni kalau anak-anak nak guna, kita pun tengok dia seronok dia ceria. Takdelah rasa risau dengan kesan sampingan bahan kimia sintetik. Dan, takdelah dengar suami bising anak main make up kita kan.

5388674.jpg